HASTA KARYOLASI KAĞITHANE

HASTA KARYOLASI KAĞITHANE

Hasta karyolası hastanelerde ve sağlık merkezlerinde bulunması gereken demir başlar arasında yer almaktadır. Hasta karyolası Kağıthane hizmetleri ise sadece sağlık kurumları için değil aynı zamanda da evde bakım hizmeti veren kişiler için kiralama ve satma hizmeti vermektedir. Böylece evinde kendi hastasına bakmak zorunda olan bakım vericilerde bu kolaylıktan faydalanmaktadırlar.

Hasta karyolası alırken ya da kiralarken dikkat edilmesi gereken bazı özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler hem temel özellikler hem de modele göre değişen özellikler olarak ikiye ayrılmaktadır. Böylece karyola satın alacak olan birisi bu özelliklerden yola çıkarak kendi bütçesine ve aradığı özelliklere gör bir yatak seçebilir.

HASTA KARYOLALARININ MODELE GÖRE DEĞİŞEN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Hasta karyolası Kağıthane hizmetlerinden faydalanan birisi bir birinden farklı modeller arasından kendisi ve hastası için en uygun olanı bulabilir. Öncelikle modeller 2 motorlu, 3 motorlu ve 4 motorlu olarak değişmektedir. Ayrıca karyolalar hangi modelde ve özellikle olursa olsun 2 yıl garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Bunun dışında hasta karyolası Kağıthane hizmetlerinden kiralama ile faydalanmak isteyen birisi kiralamış olduğu modeli sonrasında neden göstermeksizin değiştirebilir.

Hasta karyolası hizmetlerinde hem kiralama hem de satın alma sırasında her türlü model tercih edilebilir. Örneğin havalı yatağa sahip 4 motorlu elektronik bir yatak sadece kiralanmaz ya da sadece satışa sunulmaz. Her iki kullanım alanına da açık olarak hizmet vermektedir.

Hasta karyolası Kağıthane hizmetlerinde yer alan karyola tiplerinde modelden modele göre değişmeyen bazı temel özellikler vardır. Bunlr yan korumalıklar ve bunların ayarlanabilir olması, serum başlığının bulunması ve yatağın tekerleklerinin olmasıdır. Bu temel özellikler her yatak da bulunur ve sadece işlevleri ya da tipleri farklılık içerir. Ayrıca her yatakta bulunması gereken temel özelliklerden birisi de emniyet kemerinin olmasıdır. Emniyete kemeri güvenli olmayan modellerin tercih edilmemesi gerekmektedir. Hasta karyolası Kağıthane hizmetleri karyolanın teslim edilmesi, ücretsiz kurulumu ve müşteri destek hattı ile desteklenmektedir. Doğal olarak kullanım esnasında sorun yaşayanlar için uzman ekip telefonda ya da evde yardım hizmeti vermektedir.

Kağıthane hasta karyolası, hasta karyolası kiralama, teknik servis hizmeti götürdüğümüz mahallelerin listesi:
İstanbul ili Kağıthane ilçesinde toplam 19 mahalle bulunur.

Çağlayan Mahallesi Çeliktepe Mahallesi Emniyetevleri Mahallesi Gültepe Mahallesi Gürsel Mahallesi Hamidiye Mahallesi Harmantepe Mahallesi Hürriyet Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Merkez Mahallesi Nurtepe Mahallesi Ortabayır Mahallesi Sanayi Mahallesi Seyrantepe Mahallesi Şirintepe Mahallesi Talatpaşa Mahallesi Telsizler Mahallesi Yahyakemal Mahallesi Yeşilce Mahallesi bu mahallelerinin her yerine aynı gün içinde hizmet verilmektedir.

NOT: KAĞITHANE HASTA KARYOLASI KİRALAMA VEYA SATIŞ KURULUM SÜREMİZ:  23 Km 32 dakikadır.

Oy verin