Hasta karyolası fiyatları

Hasta karyolası fiyatları

Hastanedeki tedavi süreci biten hastalar taburcu edilir. Büyük operasyon geçirmiş olanların tedavisi evde de bir müddet devam eder. Hastanede özel donanımlı yataklarda tedavi edilen hastaların evde aynı şekilde rahat ettirilmesi gerekir. Hastalar rahat ederek dinlendikleri zaman daha hızlı iyileşirler. Hastanın ve bakıcının hayatını kolaylaştırmak için firmamız hasta karyolası üretmektedir. İster hastanede ister evde olsun hastanın birçok ihtiyacı olacaktır. Belli bir süre sonra iyileşecek olan hastaların ihtiyaçları zamanlı olurken yatalak hastaların zamanı yoktur. Hayatlarının devamını yatağa bağımlı olarak geçireceklerdir.

Bakım sırasında hastanın psikolojisinin yüksek olması da tedaviyi hızlandırır. Hep yatıp her işini yapması için başka birinden ricada bulunmak çok zordur. İşte hasta yataklarımızın özellikleri hastayı psikolojik olarak rahatlatmaya yöneliktir. Örneğin hastaların vücut fonksiyonları devam ettiğinden tuvalet ihtiyacı olacaktır. İnsan kaç yaşında olursa olsun, tuvalet ihtiyacını birinin yardımıyla gidermesi çok utanç vericidir. Lazımlıklı elektrikli hasta karyolalarımız, hastalardan bu mahcubiyeti giderecek şekilde üretilmiştir.

Hasta Karyolası Hangi Durumlarda Alınır?

Ameliyatlar sonrasında hasta uzun bir süre hastanede kalır ve sonra eve çıkarılır. Eve çıkarılan hastaların tedavisi daha bitmemiştir. Belki evde iğne olmaya, serum takılmaya devam edecek ve dinlenmesi gerekecektir. Firmamızın sunduğu Hasta karyolası satışı hizmetleri sayesinde hastanıza konforlu ve iyileşme ve bakım süreci sunabilirsiniz. İyileşme ihtimali olmayan, yatalak hastalar için ise yataklarımız bir mecburiyettir. Çünkü devamlı yatmak zorunda olan hastalarda bası yaraları oluşma ihtimali vardır.

Klasik yataklarda yatan yatalaklarda genellikle görülür. Zaten hastalığın verdiği acı ve sancılar varken bası yarasının olumsuzlukları eklenince hastanın durumu kötüleşecektir. Firmamızın havalı yatakları bası yarası oluşumunu önler. Oluşmuş olan bası yaralarının iyileşmesine yardımcı olur. Çünkü havalı yataklarımızın içinde hava kanalları vardır. Sistemi gereği kanallar sırayla şişip iner. Böylece hastaya masaj yapılır etkisi sunar. Ayrıca hastayı yavaşça çevirerek bakan kişinin yapması gereken görevi yerine getirir. Hasta yataklarımız genellikle şu hastalıklarda kullanılır;

  • Kanserin son evresinde
  • Omurga, kalça, bacak gibi uzuvlarında hastalık ve ameliyat durumlarında
  • Felçli veya nörolojik hastalıklarda
  • Akciğer kanseri, koah gibi solunumun problem olduğu hastalıklarda
  • Kalple ilgili veya diğer hayati tehlikesi bulunan ameliyatlarda

Hasta Karyolası Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hastanın durumu ve hastalığının devamlılığı alınacak karyola modelini belirler. Hasta karyolası fiyatları son zamanlarda biraz daha artmış olsa da hastalar için büyük bir ihtiyaçtır. Özellikle Alman hasta karyolaları daha yüksek fiyatlara sahiptir. Firmamızın karyola fiyatları daha ekonomiktir. Dayanıklı, kaliteli ve garantili olan yataklarımız hastanıza ve bakacak olan kişiye konfor sunmaktadır. İnsanların geneli hayatında bir kere veya hiç hasta yatağı almamıştır. Bundan dolayı nelere dikkat etmesi gerektiğini bilemez. Hasta yatağı alırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır:

  • Yatağın hastanın emniyetini sağlayacak şekilde üretilmiş olması gerekir. Yanlarda ve ayak kısmında korkuluk olmalı, korkuluklar inip kalkabilmelidir.
  • Ayak ve sırt kısmı hareketli olmalı. En az 2 motorlu modellerimiz daha kullanışlı olacaktır.
  • Yatağın dayanıklı malzemeden yapılmış 4 tekerleği olmalı. Acil durumlarda hastanın sevki için çok önemlidir. Kullanılmadığında tekerlekler sabitlenebilmelidir.
  • Enfeksiyona karşı anti bakteriyel olmalı. Kolay temizlenebilmelidir.
  • Yatağın üstünde hava delikleri olmalı ki hastanın bedeni fazla terlemesin.
  • Yataklarımızda kilo kapasitesi vardır. Hastanın kilosuna uygun ürünümüz seçilmelidir. Yoksa hasta rahat edemez.

Hasta Karyolası Almada Firmamızın Teknik Desteği

Firmamızın hasta karyolaları çok çeşitlidir. Hastanın durumu dikkate alınarak modellerimizden en uygun olan seçilmelidir. Hasta karyolası fiyatları üzerinde motor sayısı ve özellikleri etkilidir. Manuel modellerimiz motorlulara göre daha ucuzdur. 2 motorlu modellerimiz de 4 motorluya göre ucuzdur. Hasta yatağı alırken fiyatlarından daha hastanın ihtiyacını karşılaması dikkate alınmalıdır. Firmamız, müşterilerine teknik destek sağlamaktadır. Satın alınan yatakları, teknik elemanlarımız kurmaktadır. Gerekli olması durumunda tamir ve bakım konusunda yardımcı olmaktayız. Genel itibariyle uzun süre kullanıma uygun olan yataklarımızda garanti süresi içinde hasar oluşması durumunda ücretsiz yardım sağlanmaktadır.
https://www.marmaramedikal.com/

Oy verin