HASTA KARYOLASI KARTAL

HASTA KARYOLASI KARTAL

Hasta bakımı zor olan bir durumdur ve özellikle de yataka hasta ile ilgilenmek oldukça dikka gerektiren bir hizmettir. Nitekim yatalak hastanın hareket ettirilmesi, çarşaflarının değiştirilmesi, altının temizlenmesi gibi bir çok güç ve efor gerektiren durum karşısında hem hasta hem de bakıcı zorlanmaktadır. Üstelik bu bakım aylar ve yıllar süren uzun soluklu bir bakım ise durum daha da ciddi bir hal almaktadır. Ancak bugün hasta karyolası Kartal hizmetleri sayesinde hastalar ve bakıcıla hem evlerinde hem de iş yerlerinde bakım sürecini daha kolaya indirgemiş bulunmaktadır.

HASTA KARYOLASI KULLANILMADIĞI TAKDİRDE YAŞANILACAK ZORLUKLAR NELERDİR?

Öncelikle hasta karyolası kullanmak hastanın hareket kabiliyetini artırır. Sürekli aynı pozisyondan yatan bir hastada bir süre sonr deri yaraları meydana gelir ve bu yaralar hava almadıkça daha da büyüyerek çok daha fazla acı verir bir hal alır. Ancak hasta karyolası Kartal hizmetlerinde bulunan elektronik hareket kabiliyetine sahip yataklar sayesinde hastalar bu tür deri yaralarından kurtulmaktadırlar. Ayrıca karyolalarda bulunan havalı yataklar sayesinde derinin hava alması sağlanmaktadır.

Hasta karyolası kullanılmadığı takdirde hasta bezi kullanımı ve değişimi çok zor olmaktadır. Nitekim hasta karyolası Kartal hizmetlerinden bulunan lazımlıklı yataklar sayesinde hastaların altı çok daha kolay değiştirilmektedir. Ancak hasta lazımlık kullanmak istemiyorsa yataktan kalkmasını kolaylaştıran aparatların bulunduğu yataklar sayesinde çok daha rahat kalkar ve bakıcısının da çok daha az efor harcamasını sağlar.

Hasta karyolası Kartal hizmetleri ile kişiler hem kiralık hem de satılık yatak elde edeiblirler. Böylece kısa süreli bir bakım hizmeti için satın alma parası vermeden hastanın bakımı süreci ya da iyileşme süreci yönetilmiş ve daha da kısaltılmış olur. Ancak geçici dönem bakım isteyen hastalıklarda hasta yeteri kadar rahat bir bakıma sahip değilse süreç uzar ve hasta sağlığına daha geç kavuşur.

Bu yüzden gereke evlerde gerekse bakımevlerinde muhakkak hasta yatağı kullanılmalıdır. Aksi takdirde bakım süreci kalitesiz ve sağlıksız işler. Üstelik hem hasta hem de bakıcı bu süreç içerisinde gereğinden fazla yıpranır.

Kartal hasta karyolası, hasta karyolası kiralama, teknik servis hizmeti götürdüğümüz mahallelerin listesi:
İstanbul ili Kartal ilçesinde toplam 20 mahalle bulunur.

Atalar Mahallesi Cevizli Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Mahallesi Çavuşoğlu Mahallesi Esentepe Mahallesi Gümüşpınar Mahallesi Hürriyet Mahallesi Karlıktepe Mahallesi Kordonboyu Mahallesi Orhantepe Mahallesi Orta Mahallesi Petroliş Mahallesi Soğanlık Yeni Mahallesi Topselvi Mahallesi Uğurmumcu Mahallesi Yakacık Yeni Mahallesi Yalı Mahallesi Yukarı Mahallesi Yunus Mahallesi bu mahallelerinin her yerine aynı gün içinde hizmet verilmektedir.

NOT: KARTAL HASTA KARYOLASI KİRALAMA VEYA SATIŞ KURULUM SÜREMİZ:  19 Km 39 dakikadır.

Oy verin