HASTA KARYOLASI ŞİŞLİ

HASTA KARYOLASI ŞİŞLİ

Hasta karyolası hastanın hastalığı boyunca rahatını ve konforunu sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Hasta karyolaları uzun yıllardır hayatımızın içindedir. Gelişen teknolojiyle devamlı gelişseler de kullanım amaçları her zaman aynı olmuştur. Hasta yataklarının fiziksel özelliklerinden konuşacak olursak hasta yatakları işlevsel olarak normal yataklardan daha farklıdır. Hasta yataklarında hastanın düşmesini engelleyecek korkuluklar, hareket etmesini sağlayacak tekerlekler ve baş kısmının hareket etmesini sağlayan el kumandası mevcuttur. Bu yatakların amacı hastanın uykusunu iyi alabilmesi, iyi istirahat edebilmesi ve konforunun sağlanmasıdır. Hasta karyolası kullanım alanı olarak ilk olarak hastanelerde kullanılmıştır. Hastaneler ortaya çıktığından günümüze kadar gelişerek gelmiştir. Ancak artık günümüz zamanında evlerde de kullanılabilmektedir. Hastaneler yoğun oldukları dönemde hastaları erken taburcu etmek zorunda kalabiliyor. Hasta hala iyileşmediyse ve hasta yatağına ihtiyaç duyuyorsa bu durumda eve hasta yatağı alınması gerekebiliyor. Uzun süre bu yatakta istirahat edecek hastaya kaliteli ve konforlu bir karyola alınması önemlidir. Yatak yaraları birçok hastanın başını ağrıtabilir. Bu yaralar oluşmadan önlemini almak hasta için yararlı olacaktır. Bu nedenle hasta karyolası seçimi hasta için oldukça önemlidir. Hasta yataklarının basit ve rahat bir kullanımı vardır. El kumandası sayesinde hareket ettirilebilirler. Bu el kumandası sayesinde birçok özelliği kullanılabilmektedir. Hasta karyolasının yüksekliğinin ayarlanabilmesi ise bir başka özelliktir. Karyola seçimi yaparken bu konuya dikkat etmenizi öneririz. Hastalar bu yataklarda uzun süre yatacağından dolayı yatağın ortopedik olması önemlidir. Bu hastanın sırt ağrıları yaşamasını önler ve iyileşme sürecini hızlandırır. Gün boyunca yatakta hareketsiz kalmak hastanın canını sıkabilir. Ayrıca pozisyon değiştiremeyen hastanın vücudunda yatak yaralarının oluşmaması için hastanın hareket etmesi önemlidir. Bunu ise hasta yataklarında bulunan baş ve ayak kısmı oynatma özelliği ile yapabiliriz.

Evlerde de hasta yatağı kullanılabileceğinden bahsetmiştik. Eğer hasta 5 aydan daha fazla bir süre yatağa bağımlı kalacaksa satın almak kiralamak ile aynı fiyata geleceğinden satın almak daha mantıklı olacaktır. Ancak 5 aydan kısa bir süre yatağa ihtiyaç duyulacaksa kiralamak daha doğru olur. Yatağa bağımlı olma süresinin ne kadar olduğunu öğrendikten sonra satın alma ya da kiralama işlemini yapabilirsiniz.

Hasta karyolası, hasta karyolası kiralama, teknik servis hizmeti götürdüğümüz mahallelerin listesi:
Şişli ilçesinde toplam 25 mahalle bulunur.

19.Mayıs Mahallesi Bozkurt Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Duatepe Mahallesi Ergenekon Mahallesi Esentepe Mahallesi Eskişehir Mahallesi Feriköy Mahallesi Fulya Mahallesi Gülbahar Mahallesi H.Edip Adıvar Mahallesi H.Rıfat Paşa Mahallesi Halaskargazi Mahallesi Harbiye Mahallesi İnönü Mahallesi İzzetpaşa Mahallesi Kaptan Paşa Mahallesi Kuştepe Mahallesi M.Şevket Paşa Mahallesi Mecidiyeköy Mahallesi Merkez Mahallesi Meşrutiyet Mahallesi Paşa Mahallesi Teşvikiye Mahallesi Yayla Mahallesi bu mahallelerinin her yerine aynı gün içinde hizmet verilmektedir.

NOT: ŞİŞLİ HASTA KARYOLASI KİRALAMA VEYA SATIŞ KURULUM SÜREMİZ:  15 Km 26 dakikadır.

Oy verin