Hasta Karyolası Teslimatı

hasta karyolasi teslimati 3 7 2020 1

Hasta Karyolası Teslimatı

İçindekiler:

1.Hasta Karyolası Nasıl Teslim Edilir

2.Hasta Karyolası Nasıl Ulaştırılır

3.Hasta Karyolası Kargo İle Teslim Edilen İller Listesi

4.Hasta Karyolası Yolda Kırılır Mı

5.İl Dışına İstediğim Karyolada Garanti Var Mı

Hasta Karyolası Nasıl Teslim Edilir

Hasta karyolası il dışına paketli olarak teslim edilir. Karyolanın hiç bir parçası dışarıda kalmaz. Hasta karyolasının başlıkları, serum askısı ve şiltesi karyolaya eklenir ve katı bir paketleme yapılır. Karyolanın motor kısmı takılı olarak gelir, karyolayı teslim alan müşteri üstündeki paketi kaldırıp başlıkları takarak kullanıma başlayabilir.

Hasta Karyolası Nasıl Ulaştırılır

Hasta karyolası teslimatını 3 şekilde ele alabiliriz; Birinci seçenek ambar ikinci seçenek kargo anlaşmalı kargo firması üçüncü seçenek ise firmamızda talep edebilirsiniz.

Hasta Karyolası Kargo İle Teslim Edilen İller Listesi

Başta ANKARA, İZMİR, BURSA, ANTALYA, MUĞLA, KOCAELİ, SAKARYA olmak üzere Türkiye’nin her yerine kargo ve kendi firmamız kurulum yapmaktayız.

Hasta Karyolası Yolda Kırılır Mı

Hasta karyolasının yolda kırılma ihtimali vardır. Genellikle kargo firmaları tarafından dikkatsiz taşınan ürünler bazı zamanlarda hasar görmektedir.

İl Dışına İstediğim Karyolada Garanti Var Mı

Evet satın almış olduğunuz hasta karyolasında 2 yıl garanti mevcuttur. Bu garantiler özellikle motor sistemleri için geçerlidir. Arıza yapan motor sistemlerini söküp firmamıza göndermeniz yeterlidir. Firmamız yeni motor sistemini size gönderecektir.

kaynak: https://www.marmaramedikal.com/

Oy verin