HAVALI YATAK KURULUMU, HAVALI YATAK TAMİRİ, TEKNİK SERVİSİ

HAVALI YATAK NEDİR, HER HASTA KULLANABİLİR Mİ?

Bakımına yatakta devam edilecek olan hastaların rahat etmeleri önemli bir detaydır. Bildiğiniz gibi bu hastaların hareket alanı kısıtlı ve yatacakları yatağın bu konuda fayda sağlaması da büyük önem taşıyor. Hasta yatağı nedir? Sorusuna verebileceğimiz en güzel cevap, hastanın konforunu bir üst seviyeye taşıyan ve rahat bir şekilde istirahat etmesine yardımcı olan yatak modeli şeklinde olacaktır. Hasta yatakları, engelli vatandaşlarımız ve obez hastaların yanı sıra az önce de ifade ettiğimiz gibi bakımına yatakta devam edilecek olan birçok hasta için uygun modellerdir ve kullanımı da bir hayli kolaydır. Kendi içinde çok farklı alternatif türleri de barındıran bu yatak modellerini sizler de tercih edebilir ve istirahat dönemini daha sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz.

HAVALI YATAK KURULUMU KOLAYCA YAPILABİLİR Mİ?

Havalı yatak kurulumu yapılırken şişirme aparatını kullanacaksınız ve tek bir tuş ile yatağı hazır hale getirmek saniyelerinizi alıyor. Hem hastaya hem de hasta bakıcıya büyük kolaylık sağlayan havalı yatakların şişirilmesi, insan gücü ile değil, makine gücü ile yapılıyor ve oldukça kolaydır. Şişirme aparatı oldukça minimal bir yapıya sahip ve yer kaplamıyor olması da önemli ayrıntılardan bir tanesidir. Kurulum ve kullanım konusunda ürünü satın alacağınız firma da gerekli bilgileri yine sizinle paylaşacak ve soru işaretlerini de ortadan kaldıracaktır.

BORU TİPİ HAVALI YATAK MODELLERİNE GENEL BAKIŞ

Boru tipi havalı yatak modelleri, havalı yatak bünyesinde yer alan ve çokça tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Kurulum ve kullanım kolaylığı bakımından diğer rakiplerine kıyasla bir adım önde ve bununla birlikte kullanım ömrünün uzun olduğunu da belirtmek gerekiyor. Şişirme aparatı ile birlikte satışa sunulan bu model, yara oluşum riskini de azaltıyor. Hastaların daha konforlu bir şekilde istirahat edebilmeleri ve yatak üzerinde birtakım ihtiyaçlarını giderebilmeleri adına özel olarak dizayn edilmiştir ve fazlasıyla işlevsel olduğunu da belirtmekte fayda var.

Boru tipi havalı yatak adını almasındaki en önemli nedenlerden bir tanesi de sahip olduğu görüntüdür ve enine çubukların alt alta sıralandığı bir görüntü karşımıza çıkıyor. Bu çubuklar hava kanallarını oluşturuyor ve hava akışı da bu sayede daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşiyor.

HAVALI YATAK TEKNİK SERVİSİ MEVCUT MU?

Elbette mevcut. Havalı yatak teknik servisi şeklinde bir online arama yaptığınız takdirde sizler de sayısız firmanın bu ürün için hizmet verdiğini görebileceksiniz. Profesyonel ekipleri tercih etmeniz elbette daha doğru ve daha sağlıklı bir seçim olacaktır. Rakamlara göre hareket etmek yerine firmanın tecrübesine göre bir tercih yapmak ürünlerinizin geleceği bakımından da büyük bir öneme sahiptir.

Teknik servis hizmetleri aldığınızda eğer ürünün garantisi devam ediyorsa ücret ödemiyorsunuz ancak garanti kapsamında olmayan ürünler için muhakkak ki ödeme yapmanız gerekecektir.

HAVALI YATAK SGK ÖDEMESİ İLE İLGİLİ BİLMENİZ GEREKENLER

Havalı yatak Sgk ödemesi uygulamasından faydalanabilmeniz için hastalarınızın bu yatağa gerçekten ihtiyacı olduğunu ispat etmeniz gerekiyor. Peki ama nasıl? Tedavi görülen hastaneden bir rapor ve reçete alabilirsiniz ve zaten yatak ihtiyacı olan hastalara da bu rapor ve reçete kısa süre içerisinde temin ediliyor. İlgili belgeleri il Sgk’ya iletmeniz gerekecektir ve yapılacak incelemeler neticesinde raporun onaylanması sonrası yataklarınız teslime diliyor.

Adres bilgisi de bırakacaksınız ve yataklarınız da evinize kadar gönderilecektir. Kusursuz bir uygulama olduğunu düşünüyoruz ve hastaların yanı sıra hasta yakınları da bu uygulamadan fazlasıyla memnun olduklarını ifade ediyorlar. Hali hazırda devam eden uygulama ile birlikte ekonomik yükten de kurtulmuş oluyorsunuz.

Havalı Yatak Teslimatı Nereye Yapılır?

Az önce de ifade ettiğimiz gibi havalı yatak teslimatı adreslerinize yapılacaktır. Başvurularınızı yapın ve beklemeye koyulun. Rapor ve reçete teslimi dışında herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor ve gayet kusursuz bir süreç karşınıza çıkıyor. Bu sürecin sonunda yataklarınıza kavuşacak ve kullanıma başlayacaksınız.

Yatağı gidip kendiniz almıyorsunuz ve bu hataya da düşmemenizi tavsiye ediyoruz. Bu tür durumlarda SGK herhangi bir ödeme yapmaz ve prosedürü de doğru bir biçimde takip ederek yerine getirmeniz gerekiyor. Bu konuda ilgili kurum da sizlere gerekli bilgileri detaylı bir şekilde aktaracaktır.

Havalı Yatak Tamiri Yapan Firmalar

Havalı yatak tamiri araması ile birlikte bu konuda fayda sağlayabileceğiniz ve hizmet alabileceğiniz firmalara da kısa süre içerisinde erişim sağlayabiliyorsunuz. Tamir süreci çok uzun sürmeyecektir ancak henüz sorunu bilmeden net bir zaman vermek de doğru değildir. Bu konuda uzmanlaşmış olan ve yine yıllardır bu işi yapan sayısız firma var. Sizler de araştırmalarınızı yaptığınız takdirde ilgili firmaların adreslerine ve yine iletişim numaralarına da ulaşabiliyorsunuz. Bu konuda profesyonelleri tercih etmenizi tavsiye ediyoruz, aksi takdirde yataklarınız zarar görebiliyor ve verdiğiniz paralar da çöpe gidiyor.

Havalı Yatak Garanti Kapsamı

Havalı yatak garanti süresini sizler de ürünü satın alacağınız firmadan öğrenebilirsiniz. Garanti kapsamı boyunca ücretsiz olarak servis hizmeti de alabiliyorsunuz. Üründe meydana gelecek herhangi bir sorunu kısa sürede çözümlemek de yine firmanın görevidir ve bunu ücretsiz olarak yerine getiriyorlar. 2 ila 3 yıl gibi ortalama bir garanti süresinden bahsetmek mümkün ancak tabii ki bu rakamlar değişiklik gösterebilir.

Az önce de ifade ettiğimiz gibi ürünü satın almadan önce firma gerekli bilgileri sizinle paylaşacaktır ve var olan garanti süresi boyunca da servis hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabiliyorsunuz. Garanti süresi bittiği takdirde ise yine özel servis firmalarından ücreti karşılığında hizmet alabilmeniz mümkündür ve bu konuda da yardımcı olacak çok sayıda firma var.
makale kaynak: https://www.marmaramedikal.com/

Oy verin