Pozisyon Veren Havalı Yatak Kullananlar

Pozisyon Veren Havalı Yatak Kullananlar

Hasta yatağı modellerinin en büyük özelliklerinden bir tanesi de hastanın pozisyonuna bağlı olarak şekil alması durumudur. Hastayı rahat ettiren en önemli özelliklerden bir tanesi de budur ve pozisyon veren havalı yatak modelleri de tam olarak bu yüzden tercih ediliyor. Hastalık ve tedavi süresi boyunca yatağa mahkum durumda iseniz ve daha sağlıklı bir sürece imza atmak istiyorsanız eğer bu yatak modellerine mutlaka ihtiyaç duyacaksınız.

Pozisyon değişikliğine bağlı olarak pozisyon alan ve konfor detayını bir adım daha öne taşıyan modelleri sitemizde bulabilir ve incelemelerinizi de daha detaylı bir şekilde yapabilirsiniz. Pozisyon veren havalı yatak modelleri satın alma opsiyonu ile birlikte aynı zamanda kiralama opsiyonu ile de karşınıza çıkıyor ve taleplerinize bu doğrultuda da yanıt vereceğini düşünüyoruz.

Pozisyon veren havalı yatak modellerinin bir diğer özelliği ise kolay kurulum ve kolay taşıma detayıdır. Yatak ile işiniz bittiği takdirde sizler de minimal hale getirerek muhafaza edebilirsiniz. Fiyat araştırması yaptığınızda kullanıcı yorumlarına da şahitlik edecek ev fiyat performans bakımından insanların bu üründen ne denli memnun kaldıklarını daha iyi anlayacaksınız.

Boru Tipi Havalı Yatak

İsmini, görüntüsünden alan boru tipi havalı yatak, enine boruyu andıran hava kanalları ile birlikte çok daha kullanışlı ve faydalı bir hal alıyor. Bu sayede pozisyon değişikliğine bağlı olarak yatağın konfor sağlaması da daha kolay bir hal alacaktır. Henüz bu model ile tanışmadıysanız sizler de incelemelerinizi yapabilir ve kiralama ya da satış opsiyonu ile birlikte tercihte bulunabilirsiniz.

Boru tipi havalı yatak şu an için en çok tercih edilen ürünlerden biri ve ergonomik olmasının yanı sıra kolay kullanım detayı ile de bir adım daha öne taşınıyor. Havalı yatak modelleri ile birlikte hasta bakım sürecinin çok daha kusursuz ve çok daha sağlıklı bir seviyeye taşındığını da bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.

Aynı zamanda fiyat performans ilişkisine bakıldığında da bu yatak modellerinin neden daha fazla tercih edildiğini anlamak pek de zor olmayacaktır.

  • Ergonomik yapı sayesinde hasta bakım süreci daha sağlıklı bir seviyeye ulaşır ve hasta gündelik ihtiyaçlarını da çok daha rahat ve kolay bir şekilde karşılayacaktır.
  • Kurulumu çok daha basittir ve aynı şekilde muhafaza etme konusunda da sorun yaşamayacaksınız.
  • Fiyatı diğer yatak modellerine kıyasla daha uygun olduğu için ekonomik bir ürün olarak da listelerdeki yerini almaya devam ediyor.

Pozisyon Veren Havalı Yatak Fiyatları

Hastalar gün içerisinde mutlaka pozisyon değiştiriyor ve bu durumda hasta yataklarının da şekil olarak hastaya uyum sağlaması ve yardımcı olması gerekiyor. Pozisyon veren havalı yatak modelleri de tam olarak bunu salıyor ve bu ürünlerin tercih edilmesindeki en önemli unsurlardan biri de budur. Ergonomik yapısı ve kolay muhafaza edilebilir olması nedeniyle liste başında yer alıyor.

Fiyatlarını incelediğimizde ise yine diğer yatak modellerine kıyasla daha ekonomik ve daha uygun fiyatlı olduğunu da net bir şekilde görebiliyoruz. Henüz inceleme fırsatınız olmadıysa eğer sizler de galeri aracılığı ile bu modellere detaylı bir şekilde göz atabilir ve fikir edinebilirsiniz.

Havalı Yatak Özellikleri

  • Hava kanalları sayesinde hava akışı çok daha kusursuz ve sağlıklı bir şekilde yapılır ve bu da hastanın pozisyonuna bağlı olarak yatağın şekil değiştirmesine yardımcı olur. Konfor dediğimiz şey bu yatak modellerinde bir adım daha öne taşınıyor ve sırf bu yüzden tercih ediliyor diyebiliriz.
  • Havalı yatakların kurulumu çok kolay ve bununla birlikte muhafaza etmek için de ekstra bir alana ihtiyacınız olmayacaktır. Havasını aldığınız takdirde minimal bir yaıya kavuşuyor ve dilediğiniz yerde muhafaza edebiliyorsunuz.
  • Havalı yatak, fiyat performans bakımından en çok tercih edilen ürünlerden biri ve hasta bakım süresinde daha sağlıklı ve daha profesyonel bir süreç yaratmak adına sizler de tercihlerinizi bu modelden yana yapabilirsiniz.

Hasta Yatağı Kiralama

Satın alma opsiyonu ile birlikte eğer dilerseniz hasta yatağı kiralama hizmetinden de en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. eğer ki uzun süreli bir kullanıma ihtiyaç duymayacaksanız kiralama opsiyonu kesinlikle daha doğru ve daha sağlıklı bir seçenek olacaktır. Hali hazırda firmamız bu konuda da sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyor ve taleplerinize doğrudan yanıt veriyor.

Kiralanan ürünlerin hizmet süresi bittiği takdirde firmamıza teslim edebilirsiniz. daha az ödeme yapmak ve ihtiyacınıza göre hizmet almak adına sizler de bu seçeneği göz önünde bulundurabilirsiniz. Personel kadromuz ile iletişime geçtiğinizde bu konuda da detaylı olarak bilgi aktarılacak ve soru işaretleriniz kısa süre içerisinde ortadan kaldırılacaktır.

Havalı yatak modellerinin yanı sıra yine hastaların kullanımına uygun olan birçok farklı yatak modeli de mevcut ve hastanın durumuna bağlı olarak sizler de incelemelerinizi yapabilir ve tercihte bulunabilirsiniz. Bu yatak modellerinin hasta bakım sürecinde ve tedavisinde büyük önem arz ettiğini düşünüyoruz.

https://www.marmaramedikal.com/

Oy verin